Integritetspolicy

Personuppgifter

Dina personuppgifter på Webplatsen hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (1998:204) och Dataskyddsförordningen (EU-förordning 2016/679) (GDPR). Vår webbplatsadress är: https://woolgoods.com.

Genom att använda Webplatsen godkänner du denna integritetspolicy och användning av dina personuppgifter på sätt som har beskrivits här.

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du registrerar ett konto, gör beställningar, kontaktar vår kundtjänst osv. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation och liknande.

Dina personuppgifter kan använadas för följande ändamål:

– För att skapa och hantera ditt personliga konto, bearbeta beställningarna, skicka dig sms-aviseringar om leveransstatus, kontakta dig vid eventuella problem med betsällningen, för att skicka marknadsföringserbjudanden som nyhetsbrev och kataloger

– För att göra Webplastens marknadsförings  analys och testa och förbättra våra system samt tillhandahåller våra tjänster.

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

Kunden ansvarar för att de personuppgifter man lämnar till oss är korrekta och fullständiga. Kunden ansvarar för alla köp som görs med ens inloggningsuppgifter. Man ska se till att hålla sina inloggningsuppgifter hemliga och att ingen annan kommer åt dem. Meddela oss om du misstänker att någon har fått tag på dina inloggningsuppgifter utan ditt tillstånd.

Du har rätt att när som helst (gratis en gång om året) begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål.

Cookies policy

Genom att använda Webplatsen godkänner du vår användning av cookies.

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator eller annan enhet, där den lagras i minnet.

Vi använder oss av flera typer av cookies på vår webbplats för att rent tekniskt sköta webbsidan, för att spara ditt val av startsida och dina uppgifter om du väljer ”Kom ihåg mig” vid inloggningen, få veta vad en användare gör på sidan, när du använder produktfiltreringsfunktionen, för att kontrollera om du är inloggad eller om du lade en artikel i din varukorg, om du har lagt något i varukorgen men också för att ge besökaren tillgång till en mängd olika funktioner på webbplatsen, för att mäta trafik och för att kunna utvärdera marknadsföringsinsatser.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Vi använder inte cookies för att spara personlig information om dig eller för att sprida uppgifter till tredje part.

Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren. För detaljerade instruktioner för hantering av cookies, titta gärna i webbläsarens verktygsfält. Observera att du, om du väljer att avaktivera cookies, inte kommer att kunna utnyttja alla funktioner på vår webbplats.