Woolgoods.com

För närvarande är du på:

Köpevillkor

Härmed finner du (hädanefter – Kunden/Du) de villkor som gäller för ditt köp hos woolgoods.com (hädanefter –Webbplatsen/Good Wool Goods).

Dessa villkor (hädanefter - Köpevillkor) gäller alla beställningar som görs av Dig på Webplasten hos Good Wool Goods, med adress på Björkuddsvägen 15 18164  Lidingö (hädanefter - Good Wool Goods, oss eller vi).

Skulle du ha några frågor eller funderingar maila oss gärna till info@woolgoods.com eller ring på 072 932 7111.

 Genom att använda woolgoods.com och/eller göra en beställning, godkänner Kunden att följa dessa Köpevillkor. Därför var god och försäkra dig om att du har läst igenom och förstått Köpevillkoren innan du gör din beställning. Genom att acceptera Köpevillkor förbinder du dig att följa dem i sin helhet, samt godkänner att du tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av cookies. 

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Köpevillkor efter behov, utan att meddela dig på förhand. Den version av villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig vid den tidpunkt då du gör din beställning.  Nuvarande lydelse av villkor upprättades av Good Wool Goods den 2019-04-30.

 

Beställning

Genom att göra en beställning bekräftar du att du är minst 18 år gammal, inte står under förmyndarskap och är bosatt i Sverige.

När du har lagt din beställning, får du en orderbekräftelse i form av ett e-post meddelande (med förutsättning att du har angett din e-postadress).

Om inget kommer fram kolla gärna din skräppost om den har hamnat där.

Varorna lagda i varukorgen är inte reserverade förrän ordern är genomförd och bekräftad.

Om vi av någon anledning inte kan skicka din beställning, kommer vi att informera dig om detta snarast möjligt. Vi kan inte garantera att alla produkter alltid är tillgängliga därvid reserverar vi oss för eventuellt slutförsäljning och rätt an annullera en order om de beställda produkterna är inte längre tillgängliga. Om vi redan har mottagit betalning för en sådan beställning, ska vi återbetala det och meddela dig om likvärda produkter finns tillgängliga.

Alla beställda produkter förblir vår egendom till dess att vi har mottagit fullständig betalning för dem.

Vi reserverar oss för eventuellt fel i bilder och typografi på Webbplatsen, så som fel i produktbeskrivningar, tekniska angivelser, felaktiga priser eller inkorrekt information gällande en produkts lagerstatus. Vi har rätten av korrigera uppenbara fel och efter behov ändra eller uppdatera information på Webbplatsen.

Bilder på Webbplatsen är endast illustrativa och vi strävar efter att på ett så korrekt sätt som möjligt visa våra produkters egenskaper, inklusive färger och tygstruktur, dock är utseendes nyanser beroende av din datorskärm, och vi kan inte garantera att din dator visuellt kan återge varans färg och beskaffenhet korrekt.

Betalning

Angivna priserna på Good Wool Goods är inklusive lagstadgad mervärdesskatt (25%).

Kunden kan betala via Klarna Checkout. Detta betalningsalternativ sköts av Klarna AB och Kunden gör betalning enligt Klarnas användarvillkor. Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig - faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kortbetalning, direktbetalning via bank eller kredit delbetalning i din egen takt.

Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller Paypal som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan görs direkt av butiken. Produktspecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.