Woolgoods.com

För närvarande är du på:

Om Good Wool Goods 

 

Good Wool Goods säljer ullprodukter huvudsakligen via internet.

Vi säljer olika merinoullprodukter, inklusive ullsängkläder för spädbarn, småbarn, vuxna och även husdjur och andra Good Wool Goods :)

 

Mitt namn är Ieva. För några år sedan köpte jag mina första täcken av ull för min familj. Vi tyckte att ullsängkläder kändes mycket trevliga och bekväma att använda året runt. Jag gillade den där känslan av mjuk och lurvig ullfiber på min hud och tyckte om att jag inte blev kall eller varm på nätterna, fast då visste jag inte mycket om ullens egenskaper. Senare efter en hel del efterforskningar fick jag reda på många intressanta fakta om ull och var förvånad över hur många bra egenskaper naturliga fibrer kan ha. Därefter började mina släktingar och vänner få ullsängkläder i julklapp.


Och sedan kom det… Jag trodde det skulle vara en bra tanke att sälja varor som jag själv gillar väldigt mycket och är övertygad om deras kvalitet. Jag ville dela min tro med andra människor och erbjuda dem att prova denna underbara produkt på sin egen hud, så att man är medveten om att vi har en sådan underbar, naturlig organisk fiber med antal fördelar att njuta av varje dag.


Så varför inte göra vårt vardagliga liv ulligare, friskare och lyckligare med de här fantastiska naturliga ullsängkläderna. Det är värt pengarna!

 

Good Wool Goods, Lidingö är en web-butik som ägs av enskild näringsidkare.

Registrerings adress: Björkuddsvägen 15 18164  Lidingö

E-postadress: info@woolgoods.com

Telefonnummer: 072 932 71 11